Kuvaus
Hienostuneen kakun pinnalla on nautinnollisen paljon valkosuklaalastuja ja punainen koristeruusu. Sokerikakkupohjaan tehdyn kakun täytteenä on pehmeää kermaa ja vadelmahilloa. Vähälaktoosinen, gluteeniton.
Teemme tätä kakkua nykyään pelkästään gluteenittomana, ihanan pehmeällä gluteenittomalla kakkupohjalla joka varmasti maistuu kaikille!
Koristeena oleva marsipaanilehti sisältää mantelia.
Tuotesisältö:
Sokeri, KANANMUNA,, perunajauho, leivinjauhe, vanilja, laktoositon MAITO (MAITO, D-vitamiini), tärkkelyssiirappi, laktoositon VOI (MAITO, suola), sorbiinihappo, aromi, laktoositon KERMA (KERMA, karrageeni), vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt (kookos, rapsi), maltodekstriini, sokeri, emulgointiaineet (E472e, E435), stabilointiaineet (E464, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine (kaliumhydroksidi), suola, aromi, väri (karotenoidit), vadelmatäyte: (vadelma (60%), sokeri, tärkkelyssiirappi (maissitärkkelys), vesi, sakeuttamisaineet (E1442 maissi, E418, E509), happamuudensäätöaineet (E330), säilöntäaine (E202), aromi, suola, väri (E120), pektiini, vesi, valkosuklaa (MAITOjauhe, sokeri, SOIJAlesitiini, vanilja)