Kuvaus
Täydellinen ylioppilasjuhliin kruunu – lakkikakku!
Kakkua valmistetaan vain 20 hengen koossa. Kakku on valmistettu laktoosittomista sekä gluteenittomista raaka-aineista ja täytteenä on ihanan raikas mango-passionmousse.
Ainesosat:
KANANMUNA, sokeri, vanilja, perunajauho, maissitärkkelys, liivate, mangosose, passionsose, glukoosisiirappi, laktoositon KERMA (KERMA, karrageeni), vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt (kookos, rapsi), maltodekstriini, sokeri, emulgointiaineet (E472e, E435), stabilointiaineet (E464, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine (kaliumhydroksidi), suola, aromi, väri (karotenoidit), sokeri, glukoosisiirappi, palmuöljy, kosteudensäilyttäjä (E422), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E413), säilöntäaine (E202), aromi, kasvirasvat (SG-palmu, kookos), sokeri, rypsiöljy,, vesi, suola, emulgointiaine (E475), aromi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), MANTELI, inverttisokerisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, väri (E153, E172) palmuöljy, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E413), säilöntäaine (E202), aromi.